9 of the Best Ethereum Wallets [The Ultimate List]

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

In dit artikel gaan we de zeven beste Ethereum-portefeuilles bekijken [Bijgewerkte lijst].

In deze lijst zullen we te maken hebben met een mix van hardware, desktop, mobiele en papieren portefeuilles. Wilt u een meer diepgaande uitleg van deze verschillende soorten wallet, bekijk dan de gids hier.

Ethereum is een van de meest kritieke projecten in de cryptospace. Het geesteskind van Vitalik Buterin creëert een gedecentraliseerd internet, waarin ontwikkelaars van over de hele wereld hun DApps kunnen ontwikkelen. Om dit platform van stroom te voorzien, brandstoffen Ethereum zichzelf door de native Ether (ETH) tokens te gebruiken.

Ether zoals Bitcoin en alle andere cryptocurrencies gebruikt private en publieke sleutels voor transacties in plaats van een bankrekening. Het apparaat/software die beide sleutels opslaat en waarmee u Ether kunt verzenden en ontvangen, wordt een Ethereum-wallet genoemd.

7 van de beste Ethereum Portemonnees

#1 Grootboek Nano S

Ledger Nano S is een veel gebruikte hardware portemonnee ontwikkeld door het Franse bedrijf Ledger. Een hardwareportemonnee is een soort cryptocurrency-portemonnee waar u uw persoonlijke sleutels kunt opslaan in een beveiligd fysiek apparaat. De kern van de innovatie van Ledger ligt een duidelijk besturingssysteem genaamd BOLOS, dat ze integreren in een veilige chip voor hun portefeuilles.

De cryptocurrencies winkels in de portemonnee worden offline opgeslagen, zodat ze niet kunnen worden gehackt. Als je niet zo goed thuis bent in codering en technische details, is de hardware wallet een geweldige manier om het merendeel van je cryptos op te slaan.

Qua hardware is de Ledger Wallet Nano een compact USB-apparaat op basis van een smartcard. Het is ongeveer zo groot als een kleine flashdrive, met een gewicht van 39 x 13 x 4 mm (1,53 x 0,51 x 0,16 in) en een gewicht van slechts 5,9 g.

Grootboek Nano S Pakket

Ledger Nano S wordt geleverd in een nette kleine verpakking die het volgende bevat:

Grootboek Nano S

1 Micro-USB-kabel

Lanyard voor het dragen van het apparaat rond de nek

Een sleutelhanger en een sleutelhanger

Recovery sheet voor het opschrijven van het zaad trefwoord.

Grootboek Nano S activeren

Om de Nano S te activeren, moet u deze via de USB-kabel op de computer aansluiten. Wanneer u de optie kiest om een nieuwe wallet aan te maken, moet u de pincode bevestigen. U moet de pincode onthouden, want u moet deze onthouden telkens wanneer u uw Nano S. aansluit.

Toen je het pakje had geopend, zou je een stuk papier vinden dat er zo uitziet:

Best Hardware Wallets: Ledger Nano S Password sheet

Deze 24 woorden zullen uw persoonlijke sleutel zijn. U zult uw woorden moeten noteren in dezelfde volgorde als ze aan u worden gegeven. In het geval dat je ooit je pin vergeet, zullen ze je vragen stellen als:

„Voer het 17e woord in je herstelblad.”

Grootboek Nano S Ondersteunde munten

Volgens de website van Ledger, ondersteunt de Nano S native 1184 munten. Deze omvatten de meeste van de belangrijkste munten zoals:

Bitcoin (BTC)

Bitcoin Cash (BCH)

Binance munt (BNB)

Cardano (ADA)

Dash

Dogecoin

Eo's

Ethereum

Ethereum Classic

Litecoin

Monero

Rimpel (XRP)

Stellair

Tether (USDT)

Tron (TRX)

Zcash

Grootboek Nano S voors en tegens

Voors

De setup is vrij eenvoudig en duidelijk.

Ledger Nano S is geschikt voor het uitvoeren van apps van derden en momenteel, volgens de site, zijn er 18 installeerbare apps.

Ledger Nano S ondersteunt een grote verscheidenheid aan munten.

Integreert met een groot aantal software wallets.

Het is een zeer betaalbare hardware wallet ($59), die een zeer waardevolle propositie geeft.

Het volledige herstelproces kan alleen vanaf het apparaat worden uitgevoerd zonder het zelfs maar op een computer aan te sluiten.

Beschikt over grootboeken veilige chip technologie.

Vrij onopvallend uitziend omdat het lijkt op een eenvoudige pen-drive. Plus, het is vrij lichtgewicht, dus kan gemakkelijk worden gedragen rond.

Nadelen

Geen open-source hardware.

Het herstelblad kan worden gestolen of gerepliceerd als er niet voldoende zorg is genomen.

#2 Trezor Een

Best Hardware Wallets: Trezor

Trezor was de eerste legitieme en veilige Bitcoin hardware wallet. De portemonnee is gebouwd door Satoshilabs en was echt baanbrekend, in elke zin van het woord. Het ziet er niet zo onopvallend uit als Ledger omdat het eruit ziet als een kleine rekenmachine met een OLED-scherm. U kunt de Trezor wallet gebruiken met Android-apparaten en met apps zoals Trezor Wallet, Mycelium en Multibit HD. Trezor bouwt een geïsoleerde omgeving voor het ondertekenen van offline transacties. Trezor minimaliseert het risico van persoonlijke sleuteldetectie, zelfs als de pc is geïnfecteerd door malware.

Elke Trezor wallet heeft een pincode die je portemonnee nooit verlaat. Deze eenvoudige functie zorgt ervoor dat zelfs als de computer die de portemonnee gebruikt, is aangetast, uw pincode niet wordt gestolen. Het PIN-systeem in Trezor heeft ook een ingebouwd systeem dat brute-krachtpogingen verhindert. Na elke verkeerde gok wordt de wachttijd tussen de gissingen verhoogd door een kracht van twee. Het maken van 30 gissingen zal evenveel 17 jaar duren.

Er wordt een back-up gemaakt van de gehele portemonnee met de 24 woorden die bij de installatie worden gegenereerd. De oorspronkelijke 24-woord seed wordt gegenereerd met behulp van RNG (Random Number Generator) van het apparaat en de computer. De seed wordt offline gegenereerd en weergegeven op het scherm van de portemonnee, wat ervoor zorgt dat de seed nooit op een apparaat met internet is aangesloten. Als u ooit uw Trezor portemonnee verliest, kunt u deze eenvoudig herstellen met de 24-woord seed en wachtwoordzin.

Werken met Trezor

Dus, nadat u verbinding hebt gemaakt met de door u gekozen interface, zult u dit opmerken op uw laptop:

U moet de pincode invoeren die willekeurig door uw portemonnee wordt gegenereerd en op de volgende manier op het scherm van uw portemonnee wordt weergegeven:

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Het nummer wordt willekeurig gegenereerd voor elke transactie. Dit geeft een extra beveiligingslaag aan uw cryptocurrency. In het geval dat je een keylogger op je computer hebt die je activiteiten registreert voor kwaadwillende doeleinden, kunnen ze geen toegang krijgen tot je portemonnee omdat de pin blijft veranderen.

Nadat u uw pincode hebt ingevoerd, moet u uw wachtwoordzin invoeren die u en alleen u kent. Wanneer u klaar bent, krijgt u volledige toegang tot uw portemonnee en kunt u geld verzenden/ontvangen wanneer en wanneer u wilt. Als u iemand geld stuurt, zal uw Trezor om uw bevestiging vragen door dit bericht op het scherm te tonen:

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

U kunt de transactie annuleren of weigeren.

Trezor ondersteunde munten

Volgens de website van Trezor ondersteunen ze 1064coins. Deze omvatten het volgende:

Bitcoin

Ethereum

Rimpel (alleen Model T)

Bitcoin Cash

Litecoin

-Tether

Stellair

Dash

Ethereum Classic

Trezor voors en tegens

Voors:

Extreem eenvoudig te gebruiken.

Zeer strak design.

Kan op alle apparaten worden gebruikt, mits de platformen compatibel zijn (Windows, Mac OS X of Linux).

Laat nooit je persoonlijke sleutel bloot.

Willekeurig gegenereerde pincode houdt het apparaat veilig.

Kost 75 dollar.

Trezor One biedt geen ondersteuning voor Ripple (XRP), Cardano (ADA), Monero (XMR) en Tezos (XTZ).

Niet zo onopvallend uitziend als Ledger Nano.

#3 Guarda Portemonnee

Guarda-portemonnee bestaat al bijna drie jaar - de cryptocurrency-opslag die begon als open-source single-currency portefeuilles in de tijd van marktbehoeften, is nu veranderd in een bloeiend ecosysteem van producten en crypto-beheerdiensten. Veel nieuwigheden zijn geïmplementeerd tijdens deze tijden van productiviteit, maar het belangrijkste idee werd schoon gehouden als altijd — het team streeft ernaar om een handige, volledig gedecentraliseerde en veelzijdige crypto-portemonnee geschikt te maken voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Momenteel ondersteunt de portemonnee meer dan 45 grote blockchains (samen met hun tokens), inclusief degenen die meestal niet te vinden zijn in multi-asset portefeuilles — het beste voorbeeld is Monero XMR dat wordt ondersteund op de webversie. Hoewel het soms een uitdaging kan zijn om de taken te vervullen die door de markt zelf en de crypto-gemeenschap worden gepresenteerd, doet Guarda het beste om zowel gebruiksvriendelijk te blijven als topoplossingen te implementeren om de portemonnee op te vallen.

Mogelijk is het meest opvallende deel van Guarda, naast het ondersteunen van de meeste activa uit de huidige portefeuilles, de ingebouwde functies. De portefeuilles gepresenteerd op Web, Desktop, Mobile (iOS en Android) en Chrome Extension hebben allemaal een manier om cryptocurrency eenvoudig uit te wisselen, aan boord te kopen, valuta-specifieke functies te gebruiken (staking, delegeren, bandbreedtepunten voor TRON, afgeschermde transacties voor Zcash, airdrops en meer), Multisignature maken -portefeuilles, evenals het beheren van gedetailleerde transactie-instellingen op het tabblad Geavanceerd. Web- en desktopversies zijn ook geschikt voor het aansluiten van een Ledger hardware wallet en het gebruik van Guarda's interface voor het beheren van de assets die in koude opslag worden bewaard.

Voors

Groot aantal ondersteunde cryptocurrencies. Bijna iedereen vindt zijn gekozen cryptocurrencies ondersteund door Guarda Wallet.

Breed scala aan functies. In-wallet aankopen en swaps, een tokengenerator, de Chrome-extensie en staking ondersteuning voor sommige munten maken Guarda veel nuttiger dan de gemiddelde portemonnee.

- Vrij. Guarda is gratis te gebruiken.

Telefoon, desktop en web portemonnees. Guarda Wallet is beschikbaar voor alle apparaten.

Chrome-extensie. Je hebt toegang tot de wereld van dapps vanuit je Guarda-portemonnee.

Klantenondersteuning. In tegenstelling tot veel niet-bewaring portefeuilles, Guarda heeft echte klantenondersteuning naast een behulpzame gemeenschap.

Niet-hechtenis. Alleen jij hebt je eigen sleutels.

Nadelen

In-wallet aankoop- en ruilkosten. Het zal meestal kosteneffectiever zijn, maar minder handig, om cryptocurrency-uitwisselingen te gebruiken in plaats van rechtstreeks vanuit uw portemonnee te kopen en te ruilen.

Gedeeltelijk gesloten bron: Een zekere mate van vertrouwen kan nog steeds nodig zijn bij het gebruik van Guarda Wallet.

#4 Metamask

Metamask geeft hun gebruikers een software waarmee ze niet alleen Ether en andere ERC-20 assets kunnen bedienen, maar ze ook kunnen communiceren met Ethereum Dapps. Het beste deel, ze kunnen het goed doen in hun browser. Metamask kan eenvoudig worden geïnstalleerd als een Google Chrome-extensie of Firefox-add-on. De setup is relatief eenvoudig te doen.

Zodra u de app hebt geïnstalleerd, hebt u een Ethereum-portemonnee ingebouwd in uw browser, die ook alle ERC-20-tokens kan opslaan. Voor ontwikkelaars kan Metamask interageren met verschillende Ethereum-testnetwerken, zodat het een handig hulpmiddel kan zijn.

Metamask en Abstractie

Een van de belangrijkste factoren in de toekomstige mainstream adoptie van gedecentraliseerde toepassingen is abstractie. Dus, wat is abstractie? Laten we een voorbeeld nemen.

Wanneer u een auto wilt gebruiken, draait u gewoon de sleutel in het contact en start de motor rechts? U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe de brandstof wordt ontstoken en hoe de motor wordt gestart. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over hoe de motor interactie met de rest van de onderdelen van de auto om het te laten draaien. Het enige dat je moet zorgen over is dat zodra je de sleutel draait, de auto zal „inschakelen”.

Als het gaat om Ethereum en gedecentraliseerde applicaties, moet het gebruik ervan net zo eenvoudig zijn als het draaien van de sleutel. Als ze moeilijk te gebruiken zijn, dan zal het reguliere publiek ze gewoon mijden. Metamask speelt hierbij een belangrijke rol door abstractie te bieden en de barrière-to-entry op de volgende manieren te verlagen:

Iedereen die de Metamask-extensie heeft, heeft rechtstreeks toegang tot Ethereum DApps vanuit zijn browser. Dit opent ze automatisch voor veel meer gebruikers.

Met Metamask hoeft u niet het volledige Ethereum-knooppunt te downloaden om het te bedienen. Dit maakt het een stuk gebruiksvriendelijker.

Metamask biedt gebruikers een veilige identiteitskluis, waarmee iedereen identiteiten op verschillende websites kan beheren. Deze identiteiten kunnen eenvoudig worden gebruikt om blockchain-transacties te ondertekenen. Dit alles wordt geleverd via een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

Het heeft een intuïtieve UI waarmee u gemakkelijk kunt schakelen tussen een testnetwerk en het belangrijkste Ethereum netwerk.

De persoonlijke sleutels van de gebruiker zijn met een wachtwoord gecodeerd en opgeslagen op hun computer, die ze op elk moment kunnen exporteren.

Metamask instellen

Het opzetten van Metamask is vrij eenvoudig. Laten we de stappen doornemen. Ten eerste moet je hier naartoe gaan en de chrome-extensie toevoegen.

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Nadat u Metamask aan uw browser hebt gekoppeld, moet u uw portemonnee aanmaken om uw cryptocurrencies te bewaren. Klik hiervoor op het Metamask-logo in de rechterbovenhoek van de Chrome-browser. Daarna moet u een aantal algemene voorwaarden lezen en ermee akkoord gaan.

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Hierna moet u een wachtwoord invoeren en uw portemonnee maken door op „Maken” te klikken. Nu observeer je een set van 12 „zaad woorden” voor je kluis. Je hebt deze woorden nodig om toegang te krijgen tot je kluis. U klikt nu op „Save Seed Words as File” en kopieer het „MetaMask Seed Words” bestand dat zal worden gedownload naar een veilige plaats.

Je hebt nu je Metamask wallet ingesteld.

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Terwijl u zich standaard in het Ethereum mainnet bevindt, kunt u, als u wilt experimenteren met Metamask, overschakelen naar een van de testnet-netwerken. U kunt dit doen door op „Hoofdnetwerk” te klikken in de linkerhoek van het pop-upscherm van de portemonnee en een van de testnetten te selecteren, zoals Ropsten Test Network of Kovan Test Network.

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Door een van de testnetten te kiezen, kunt u „test Ether” van een kraan kopen en verzenden en beginnen met experimenteren met de Ethereum-blockchain.

Metamask voors en tegens

Voors:

Het is uiterst gebruiksvriendelijk.

Zeer nuttig voor ontwikkelaars die Web 3 proberen te gebruiken om voort te bouwen op Ethereum.

Het is niet nodig om een volledig knooppunt te downloaden.

Het is eenvoudig om meerdere portefeuilles te beheren en te schakelen tussen hoofd- en testnetwerken.

Nadelen:

Vereist dat de gebruiker enigszins vertrouwd is met het Ethereum-netwerk.

Niet zo veilig als hardware en papieren portemonnees voor langdurige opslag.

Het kan soms een beetje traag en traag zijn

#4 Mist

Beeld Credit: Hackernoon

Mist, is de officiële Ethereum wallet die is ontwikkeld door de mensen die verantwoordelijk zijn voor Ethereum zelf. Hoewel het zinvol is om Mist te gebruiken, vooral voor slimme contractimplementatie, moet je één ding in gedachten houden. Het is een volledige node wallet, wat betekent dat je de hele Ethereum-blockchain moet downloaden, die 1 TB is.

Mist is beschikbaar voor Windows (zowel 32- als 64-bits), Mac en Linux (32- en 64-bits).

Mist installeren

Het installeren van de Mist wallet is vrij eenvoudig. Klik hier om naar de GitHub pagina te gaan. Er is een Mist-versie beschikbaar voor Mac, Windows en Linux. Je zult dit zien:

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Installeer de gewenste portemonnee-versie. Na de installatie ziet u dit scherm, zodra u het opent:

Klik op „Account toevoegen” om uw eigen account aan te maken. Dit is wanneer u wordt gevraagd om een wachtwoord in te voeren. Een paar dingen die je hier in gedachten moet houden:

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Ten eerste, eenmaal ingesteld, zult u nooit meer in staat zijn om uw wachtwoord te wijzigen. Dus je moet een echt sterk wachtwoord instellen vanaf het get-go en je moet altijd je wachtwoord onthouden.

Ten tweede moet u uw wachtwoord invoeren als een definitieve bevestiging elke keer dat u Ether wilt verzenden.

Mist zal uw account voor u genereren. U wordt nu verteld om enige tijd te wachten terwijl de software u up-to-date heeft gesynchroniseerd met de Ethereum-blockchain.

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Nadat u uw account hebt toegevoegd, kunt u op de knop „Accountenoverzicht” klikken om de accounts te bekijken die u in deze portefeuille hebt geregistreerd. Vanaf nu heb je maar één account dat je zojuist hebt aangemaakt, wat je hoofdaccount zal zijn. Elk account heeft ook zijn unieke publieke adres.

Transactie via Mist

Gebruik uw Accountoverzicht om het account te kiezen waarmee u een transactie wilt uitvoeren. Nadat u uw account hebt geselecteerd, klikt u op de knop „verzenden”:

Mist voors en tegens

Voors:

Dit is de officiële portemonnee gebouwd door Ethereum-ontwikkelaars.

De wallet is geïntegreerd met ShapeShift.

De code is open-source.

Gebruikers hebben volledige controle over hun persoonlijke sleutels.

Zeer eenvoudig te kopen ETH met BTC of fiat valuta.

Nadelen:

Vereist dat u de volledige Ethereum-blockchain downloadt, omdat het een portefeuille met volledige knooppunten is.

Ondersteunt alleen ETH- en ERC20-tokens.

Lange laadtijden tijdens het inloggen omdat het moet worden gesynchroniseerd met de blockchain.

Alleen beschikbaar als desktopportemonnee.

Helemaal niet beginnersvriendelijk.

#5 Exodus

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Exodus is een relatief nieuwe desktop wallet en in aanvulling op de geavanceerde functies, wat het onderscheidt van andere portefeuilles is dat is zeer eenvoudig te gebruiken en zeer intuïtief. Elke beginner kan een transactie voltooien of op een eenvoudig te begrijpen stap-voor-stap manier werken. Het ondersteunt Windows-, Mac OS- en Linux-platforms. Exodus heeft nu een mobiele app voor Android en iOS. Het heeft niet alle munten die er in de desktopportemonnee zitten.

Exodus wallet heeft een ingebouwde shapeshift uitwisseling die gebruikers in staat stelt om te handelen tussen bitcoin en altcoins in de wallet zelf. De desktop wallet toont duidelijk de munten die u gaat krijgen in de handel in zowel crypto als fiat waarden, evenals de huidige verspreiding van de transactie. Bovendien hebben ze niet alleen Shapeshift, maar ook meerdere uitwisselingspartners (niet alleen ShapeShift), wat betekent dat ze nu meer uitwisselbare activa kunnen aanbieden, en de mogelijkheid om bij verschillende partners te betrekken heeft de uitwisseling in Exodus sneller en veel betrouwbaarder mogelijk gemaakt.

Hoewel het in eerste instantie ondersteund ongeveer 40 cryptocurrencies, het aantal is gestegen zo dicht bij 100 nu die de meeste grote degenen zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, FunFair, Gnosis, Golem, OmiseGo, Qtum etc omvat.

Exodus Interface

De ingebouwde uitwisseling stelt u in staat om bepaalde munten om te zetten naar anderen met behulp van een vaste wisselkoers:

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

De munten die u kunt gebruiken om de andere te verkrijgen zijn:

Ethereum

Bitcoin

Bitcoin Cash

Bitcoin SV

Binance-munt

Dash

EOS

Litecoin.

Neo

Tron

TrueUSD

USDC-munt

Stellair

Rimpeling.

Het Exodus Dashboard toont u enkele basisinformatie.

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

U zult zien:

De totale waarde van de deelnemingen in Amerikaanse Dollar.

De 24-uurs verandering in de waarde van de bedrijven.

De hoogste balans.

De leeftijd van de portefeuille, zoals in hoelang je deze portemonnee hebt.

De best presterende asset in de afgelopen 24 uur.

De slechtst presterende troef in de afgelopen 24 uur.

Wanneer u op het tabblad Wallet klikt, ziet u het volgende:

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

De wallet laat zien hoeveel van de beschikbare assets u in uw portefeuille hebt.

Er is ook een knop „Verzenden” en „Ontvangen” om u te helpen transacties met cryptocurrencies.

Exodus beveiliging en andere functies

Omdat Exodus een desktop wallet, versleutelt en slaat al uw gegevens op uw computer harde schijf, d.w.z. lokaal, dus u hebt altijd de volledige controle over uw sleutels en gegevens. De portemonnee biedt een zeer eenvoudige handleiding wanneer u een back-up wilt maken en het bewaart uw sleutels niet op de server tijdens het maken van een back-up.

Wanneer u de wallet moet herstellen, e-mailen ze u een beveiligde link die wordt beschermd door een wachtwoordzin van 12 woorden en Exodus sleutel om uw portemonnee opnieuw te activeren. Deze wachtwoordzin is erg belangrijk omdat u uw enige manier bent om uw portemonnee terug te krijgen voor het geval u uw wachtwoord bent vergeten. Maar als u uw wachtwoordzin verliest, is er geen andere manier om toegang te krijgen tot uw account.

Merk hier op dat hoewel ze beveiliging zeer serieus nemen, het team de twee-factor-authenticatiefunctie nog moet aanbieden.

Exodus heeft geen persoonlijke e-mail nodig en slaat het daarom niet op - een geweldige functie. U kunt ervoor kiezen om elk e-mailadres of helemaal geen e-mailadres te gebruiken. Het heeft slechts één keer een e-mail-id nodig voor het verzenden van de back-upkoppeling. Privacy is cruciaal voor het Exodus team en daarom slaan ze geen persoonlijke gegevens van klanten op, zelfs niet het e-mailadres.

Exodus gebruikers hebben ook de mogelijkheid om geld te sturen naar en geld te ontvangen van slimme contracten. Ter informatie brengt de portemonnee elke keer dat uw betaling wordt verwerkt een transactiekosten in rekening, maar dit gaat volledig naar de blockchain-netwerken en niet naar het Exodus team. De portemonnee begunstigt altijd snelheid en betrouwbaarheid boven lagere kosten, en dus wordt de vergoeding aangepast volgens de vraag in het blockchain-netwerk. De portemonnee biedt niet de mogelijkheid om deze kosten handmatig aan te passen. Zoals voor sommige van de functies, de real-time pie chart portfolio Exodus portemonnee biedt is geweldig voor het berekenen en organiseren van uw spaargeld.

Exodus staat bekend om zijn uitstekende support team, dat hoog is beoordeeld door de gebruikers. De site bevat meer dan 100 artikelen over verschillende onderwerpen, waarin de functies, vergoedingsstructuur en hoe u problemen in detail kunt oplossen met 17 andere algemene onderwerpen. De site biedt ook een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen met video's voor het geval u meer gedetailleerde hulp nodig hebt.

Exodus voors en tegens

Voors:

De portemonnee heeft een geweldig ontwerp

De desktop wallet is 100% gratis te gebruiken

Goede privacy en veiligheid

Het is ontworpen om beginners in gedachten te houden en daarom makkelijk te gebruiken

Intuïtieve interface met krachtige grafiek tool tot uw beschikking

Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies

Het heeft ingebouwde handels- en portfoliofuncties

Biedt automatische aanpassing van de kosten

Biedt grote hulp en snelle ondersteuning

Nadelen:

Exodus biedt geen webinterface.

Het heeft beperkte beveiligingsfuncties

Er is ook geen twee-factor-authenticatie in de aanbieding

Niet 100% open source

#6 Rand

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Edge is een mobiele portemonnee die gebruikmaakt van client-side encryptie om alle persoonlijke gegevens van de gebruiker op zijn apparaat te versleutelen. Dit betekent dat alleen de gebruiker de volledige controle heeft over zijn digitale assets. Edge begon terug in de winter van 2014, als Airbitz, een Bitcoin wallet. Sinds het bedrijf „Edge Security” heeft uitgevonden, veranderden ze de naam al snel in Edge.

De portemonnee ondersteunt Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Augur REP en Wings tokens. Let op: het is de enige multi-asset mobiele portemonnee die gebruikers in staat stelt ERC-20-tokens toe te voegen die Edge niet standaard ondersteunt. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het ontvangen van valuta in uw portemonnee, hoewel u gaskosten moet betalen tijdens het verzenden van geld.

Edge Wallet instellen

U kunt de portemonnee installeren vanuit de Play Store en iOS Store.

Wanneer u de app opent, moet u een gebruikersnaam kiezen.

Vervolgens moet u een wachtwoord selecteren dat ten minste 10 tekens lang is en ten minste één cijfer, één kleine letter en één hoofdletter bevat.

Om een extra beschermingslaag toe te voegen, moet u een 4-cijferige pincode instellen.

Ten slotte moet u uw account bevestigen door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Edge.

Edge voors en tegens

Voors:

De interface is zeer gebruiksvriendelijk en is vrij intuïtief.

Heeft een sterke beveiliging.

Ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies.

Heeft een ingebouwde uitwisseling.

Hiermee kunnen gebruikers crypto kopen via een creditcard.

De code is open-source.

Nadelen:

Heeft geen webinterface.

#7 Mijn Ether Portemonnee

My Ether Wallet is een populaire Ethereum papieren portemonnee. Papieren portefeuilles zijn een offline koelopslagmethode voor het opslaan van cryptocurrency. Het omvat het afdrukken van uw openbare en privésleutels op een stuk papier dat u vervolgens opslaat en op een veilige plaats bewaart. De sleutels worden afgedrukt in de vorm van QR-codes die u in de toekomst kunt scannen voor al uw transacties. De reden waarom het zo veilig is, is dat het volledige controle geeft aan u, de gebruiker. U hoeft zich geen zorgen te maken over het welzijn van een stuk hardware, noch hoeft u zich zorgen te maken over hackers of een stukje malware. Je hoeft alleen maar voor een stuk papier te zorgen.

My Ether Wallet ondersteunt Ethereum (ETH) en ERC20-tokens.

Hoe maak je je eigen papieren portemonnee?

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Ga eerst naar MyTherwallet.com.

Klik vervolgens op het tabblad Help.

Scroll naar beneden en klik op optie 5:

Open nu de link die hier is gemarkeerd:

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Download daarna dit zip-bestand naar uw computer:

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Open nu het zip-bestand op uw computer en klik op het bestand index.html. Voordat u dat doet, schakelt u uw internet uit zodat u offline bent.

7 of the Best Ethereum Wallets - Blockgeeks

Maak nu een nieuw wachtwoord aan en genereer uw portemonnee, zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord invoert:

Nu moet u uw keystore-bestand downloaden dat in principe uw portemonnee bestand is. Zorg ervoor dat u een back-up van dit bestand houdt. Nadat u klaar bent met die klik op „Ik begrijp het. Ga verder.”

En daar ga je, je portemonnee is gegenereerd. Wat je hier ziet is je persoonlijke sleutel. Deel dit NIET met iemand.

U moet nu uw portemonnee afdrukken door op de knop „Afdrukken” te klikken. Dit is wat je krijgt. U kunt hier zowel uw privé- als openbare sleutels zien:

En daar ga je. Dat is hoe u een Ethereum-papieren portemonnee maakt.

Mijn Ether Wallet Voors en tegens

Voors:

Vrij te gebruiken.

De software is open source.

Het is gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen.

Heeft ondersteuning voor offline koude opslag transacties.

Nadelen:

Er zijn enkele gevallen van phishing-aanvallen geweest.

Omdat dit een papieren portemonnee is, zal het geld niet gemakkelijk liquide zijn.

Beste Ethereum Portefeuilles 2019: Conclusie

Laten we samenvatten wat we tot nu toe hebben geleerd:

Beste hardware portemonnee met de meest veelzijdigheid: Ledger Nano S.

Beste Ledger Nano alternatief: Trezor One.

Beste Ethereum mobiele portemonnee: Edge

Beste Ethereum browser wallet: MetaMask

Portemonnee gemaakt door originele Ethereum-ontwikkelaars: Mist

Beste Ethereum-desktopportemonnee met veelzijdigheid en gebruiksgemak: Exodus.

Beste Ethereum papieren portemonnee maker: MyEtherWallet

Laten we eens een diepgaande blik op de verschillen tussen deze portefeuilles:

Like what you read? Give us one like or share it to your friends and get +16

56
Hungry for knowledge?
New guides and courses each week
Looking to invest?
Market data, analysis, and reports
Just curious?
A community of blockchain experts to help

Get started today

Already have an account? Sign In