Mikä on Basic Attention Token (BAT): Mainonnan suurin häiritsejä

bhaneeta

5 months ago
What is Basic Attention Token?
en flag
zh flag
fi flag
fr flag
de flag
it flag
ko flag
pt flag
ru flag
es flag

Mikä on perushuomion merkki

Mainonta on yksi kriittisimmistä tulomalleista useimmille yrityksille verkossa, mutta lievästi sanottuna mainosteollisuus on dinosaurus. Malli ei ole muuttunut vuosiin ja tarvitsee epätoivoisesti uudistusta. Brendan Eichin Basic Attention Token (BAT) haluaa muuttaa pelin kokonaan. BAT haluaa kaupallistaa huomiota maksamalla käyttäjille mainosten katsomisesta.

What is Basic Attention Token?

Digitaalisen mainonnan nykyaika

Ennen ennen mainonta oli eri peli. Menimme katujulistuksista mainostauluihin televisioon. Peli on kuitenkin hieman erilainen nyt. Pinnalla näyttää siltä, että moderni mainonta on helppoa.

Meillä on hakukoneen jättiläisiä, kuten Google ja sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Facebookissa on tällä hetkellä yli 2 miljardia käyttäjää. Se on lähes 30 prosenttia maailman väestöstä. Tämän vuoksi mainostajat ja markkinoijat siirsivät sosiaaliseen mediaan ja käyttivät erilaisia tapoja kohdistaa yleisöään.

Itse asiassa digitaalinen mainonta on tullut niin tuottoisaksi, että vuonna 2017 se ylitti televisiomainokset kerätyissä tuloissa:

What is Basic Attention Token?

Vuonna 2016 Google oli maailman suurin mainostulojen vastaanottaja, kun hän oli kerännyt 79 miljardia dollaria, kun taas Facebook keräsi huikean 27 miljardin dollarin liikevaihdon.

Digital Marketing on kuitenkin se, että se on melko osumaa ja kaipaa, eikä se riitä pitämään jonkun huomion. Suurin osa siitä on poikkeuksellisen unhienovarainen ja koostuu ärsyttäviä ponnahdusikkunoita, joita kukaan napsauttaa muutenkin.

Ei kannustinta käyttäjille

What is Basic Attention Token?

Ennen kuin menemme pidemmälle ja näytämme, kuinka huono nykyinen tilanne on, sinun pitäisi tietää digitaalisen mainonnan yleisestä hierarkkisesta rakenteesta. Järjestelmässä on kolme suurta toimijaa. Kuvittele, että aiot katsella videota Youtubessa ja ennen kuin video alkaa, näet mainoksen.

Tässä yhteydessä sinä, videokatsoja on Käyttäjä. Henkilö, jonka videon haluat katsoa, on Julkaisija, ja mainoksen luonut henkilö on Mainostaja. Tässä dynaamisessa käyttäjä on kiinnostunut kustantajan sisällöstä, mainostaja on samassa markkinarako kuin kustantaja ja haluaa kohdistaa sinut sisältöön.

Mainostaja myy tuotteitaan ja mainostaja saa palkkionsa kustantajalta. Mikä kuitenkin kannustaa käyttäjiä katsomaan mainoksia ensiksi? Toki voit sanoa, että käyttäjät saavat ilmaista sisältöä ja he saattavat päätyä kompastua johonkin he pitävät. Käyttäjät eivät kuitenkaan halua istua läpi mainoksia, jos heille annetaan mahdollisuus, he todennäköisesti ohittavat sen.

Epärehelliset alustat

Käyttäjien, mainostajien ja julkaisijoiden lisäksi tässä ekosysteemissä on toinen pelaaja, jota emme ole vielä maininneet, Platform. Yllä olevassa esimerkissä Youtube on foorumi. Käyttäjien huomion maksimoimiseksi ja varmistaakseen, että he katsovat mainoksia, joista he ovat kiinnostuneita, nämä alustat veivät pelinsä toiselle tasolle. He alkoivat tutkia käyttäjien yksityisiä tietoja ja Internet-hakuja ja luovuttivat tiedot käyttäytymistutkijoille.

Tämän tutkimuksen avulla he pystyivät hienosäätämään ja ohjaamaan tiettyjä mainoksia käyttäjän tarpeiden mukaan. Konekielen ja tekoälyn avulla nämä alustat pystyivät näyttämään täsmälleen mitä halusit nähdä. Tämä on juuri mitä tapahtuu, kun Google “Parhaat hotellit Jamaika” ja Facebook-sivu saa täynnä kauniita Jamaikan hotelleja.

Joten ilmeisin kysymys tässä on...” Onko tämä laillista?” No... kyllä, ja ei.

Yritys voi analysoida asiakkaidensa käyttäytymistä, mutta siitä tulee ongelmallista, kun he myyvät näitä tietoja toiselle yritykselle. Miksi tämä on niin epäeettistä?

Rikot kirjaimellisesti käyttäjiesi yksityisyyttä. Annat tiedot, jotka käyttäjä on mahdollisesti antanut sinulle vapaaehtoisesti (tai ei). Annat pois käyttäjän etuja, tykkää ja inhoaa hopealautasella. Itse asiassa tämä kysymys on ollut valokeilassa vasta äskettäin (kirjallisesti).

Tiedätkö, mitä me tarkoitamme?

Facebook Trial

What is Basic Attention Token?

Jep. Facebook-romahdus.

Olemme melko varmoja, että olet jo perehtynyt tarinaan. Facebookia syytettiin kuluttajansa tietojen myymisestä Cambridge Analyticalle. Mitä Analytica teki sillä tiedolla? Kävi ilmi, että juuri tätä tietoa käytettiin muovaamaan yleisöä useista poliittisista päätöksistä, kuten Brexit, Yhdysvaltain vaalit jne.

Tässä kohtaa on vedettävä linja. Emme voi antaa kenenkään hyödyntää käyttäjän yksityisiä tietoja jonkun toisen käyttämiseksi. Loppujen lopuksi tällainen vastuuton käyttäytyminen alustoilta ei sovi mainostajalle, käyttäjille tai julkaisijoille.

Käyttäjät, kuten olemme jo todenneet, saavat heidän yksityisyyttään loukataan.

Mainostajat eivät voi kaupallistaa mainostaansa tehokkaasti, koska alustat ottavat palan heidän tuloistaan.

Edes kustantajat eivät saa mitään lähellekään sitä, mitä he ansaitsevat, koska kaikkivoipa alustat vievät huomattavan osan tuloistaan.

Lyhyesti sanottuna digitaalinen mainonta on rikki.

Käyttäjillä ei ole todellista kannustinta katsoa mitään mainoksia, ja alustat vievät suurimman osan tuloista julkaisijoilta ja mainostajilta.

Tästä syystä lohkoketjutekniikka on integroitava digitaaliseen mainosteollisuuteen. Se tuo avoimuutta, yksityisyyttä, hajauttamista ja rehellisyyttä yhdistämällä kustantajat ja mainostajat suoraan kuluttajiin ilman välikäsiä.

Mikä on Basic Attention Token (BAT)?

What is Basic Attention Token?

BAT on lyhyt Basic Attention Token; se on digitaalinen mainosmerkki, joka on rakennettu Ethereum blockchain. BAT-tunnuksen tarkoituksena on luoda mainosvaihtomarkkinapaikka, joka yhdistää mainostajat, julkaisijat ja käyttäjät hajautetusti. Parhaiden käytettävissä olevien tekniikoiden tarkoituksena on kaupallistaa käyttäjien huomio ja poistaa kaikki muut mainosverkostoihin liittyvät tarpeettomat menot.

BAT-merkki huolehtii seuraavista asioista:

Toimii vaihtoyksikkönä leikkaamalla välikädet

Palkitsee käyttäjiä, julkaisijoita ja mainostajia.

Käyttäjät saavat maksaa mainosten kiinnittämiseen.

Julkaisijat saavat osan mainostuloista normin mukaan.

Mainostajat saavat paremman tuoton sisällöstään.

BAT-tiimi loi Brave, sisäinen natiivi selain, joka on integroitu Bat-järjestelmään. BAT-rahakkeet ovat kotivaluutta, jota järjestelmä käyttää.

Urhea uusi maailma

What is Basic Attention Token?

Brave on “yksityisyyden ja nopeuden” keskeinen luoma BAT-joukkue. Brave estää kaikki tarpeettomat mainokset ja seuranat oletuksena. Toisin kuin useimmat adblockers, Brave estää kaikki mainokset ilman puolueellisuutta. Testi avasimme Amazon.com Brave ja muutamassa sekunnissa, se päätyi esto 7 mainoksia ja seurantoja.

What is Basic Attention Token?

Brave selain seuraa jatkuvasti huomiosi nähdäksesi, millaista sisältöä käytät suurimman osan ajastasi. Sen perusteella kustantajille maksetaan vastaavasti. Koska selain käyttää lohkoketjua seuraamaan kaikkia näitä tietoja, on mahdotonta peukaloida sitä.

Tämän lisäksi Brave selain mittaa jatkuvasti jokaisen selaimen mainoksen huomion arvoa. Tämä arvo lasketaan mainoksen katseluajan ja asiaankuuluvaan sisältöön suhteutettujen mainospikselien määrän perusteella. Käyttämällä koneoppimista huomiota eri mainoksia, Brave selain näyttää käyttäjille millaisia mainoksia he haluavat nähdä.

Brendan Eich totesi, että juuri nyt käyttäjät voivat tehdä jopa $70/vuosi katsomalla mainoksia ja se lopulta nousee $224/vuosi vuoteen 2020 mennessä:

“Monet Brave käyttäjistä tässä varhaisessa vaiheessa ovat “pääkäyttäjiä” (Eric Von Hippel, MIT) ja edustavat off-the-grid näkymiä, koska ne estävät ahkerasti, joko Brave yksin tai Brave + uBo tai muu kiinteä esto. Lyijykäyttäjät ovat arvokkaampia, koska he käyttävät paljon haku-, verkkokauppaa ja maksullisia palveluita. En ihmettelisi, jos käyttäjämme saisivat 70 dollaria vuodessa, kun nostamme järjestelmän ylös vuonna 2019 — jolloin mainostarjouksia on vaikeampi saada ja tuemme tuloja BAT: n User Growth Poolista — ja nousemme vuoteen 2020 mennessä yli .7 * 320 tai 224 dollarin nettokäyttäjätulot vuodessa.”

What is Basic Attention Token?

Brave selaimen ominaisuudet

Tietosuoja: Käyttäjän selaustiedot pidetään täysin yksityisinä. Kaikki tiedot, joita tarvitaan mainoksiin täsmäyttämiseen, eivät näin ollen ole saatavilla. Kolmannen osapuolen seurantalaitteet estetään myös automaattisesti.

Parannettu mainos matching: Brave selain pitää täydellisen kokoelman käyttäjätietoja sekä tarkoitussignaaleja, aktiivisia välilehtiä, URL-osoitteita, avainsanahakutietoja, selaustietoja jne Alusta yhdessä Brave selain voi myös todeta, jos käyttäjät ovat suotuisassa ajassa ja paikassa niiden selauskokemus, jotta heille tarjotaan tarjouksia.

Parannettu käyttökokemus: Käyttäjien ei tarvitse ottaa yhteyttä ulkoisiin palvelimiin jokaista sivun latausta varten. Koska mainosten täsmäytys tapahtuu paikallisesti, se johtaa laadukkaaseen selaamiseen, hyvän akun kestoon, vähemmän tietojen käyttöä ja minimaaliseen häiriöön.

Vuodesta 28. maaliskuuta 2019 Brave on jo osunut yli 20 miljoonaa latausta Androidissa. Yksi merkittävimmistä käyttäjistä Brave tapahtuu Wikipedian perustajajäsen Larry Sanger. Hän totesi, että hän on siirtynyt Chromesta Brave:

“Olen vaihtanut Eichin uudempaan selaimeen, Brave. Minulla on ollut paljon parempi kokemus käyttää sitä viime aikoina kuin minulla oli, kun ensin kokeilin sitä vuosi tai kaksi sitten ja kun se oli vielä verenvuodon reunalla. Brave estää automaattisesti mainokset, seurantajat, kolmannen osapuolen evästeet, salaa yhteytesi — ja, toisin kuin Googlessa, heillä ei ole profiilia sinusta. Se on melko hyvä ja ilo käyttää. Firefoxissa voi olla joitakin harvinaisia ongelmia (ehkä yhteydessä JavaScriptiin), mutta kun epäilen, että selaimessa on ongelmia, yritän mitä yritän tehdä, mikä on nyt varasuunnitelmani. Chromea ei tarvitse käyttää muuhun kuin testaukseen, ja se on vain, jos olet Web-kehityksessä. Muuten, Brave iOS sovellus on todella mukava, liian.”

12. maaliskuuta 2019 Brave on siirtynyt toiseen vaiheeseensa. Ensimmäisessä vaiheessa sen mainoksia esikatselu, Brave seurasi käyttäjän toimintaa ja näki, että he olivat harjoittaa mainoksia. Toinen vaihe palkitsee heidät heidän huomiostaan. Rohkea ilmoitti:

“Toinen vaihe antaa käyttäjille tunnusmerkkejä heidän huomiostaan, ja esittelee Brave nimettömän mutta vastuullisen kampanjan raportoinnin tuotemerkeille... Nykypäivän Developer Channel -päivityksen [versio 0.63.4], testaajat OS X: ssä, Linuxissa ja Windows x64: ssä [32-bittisellä x86: lla pian] alkavat nähdä mainoksia, joita he ovat katselu lasketaan [” vastaanotetut mainosilmoitukset”] Brave Rewards -asetukset-sivulla [pääsee rohkeiden: / / palkintojen kautta]”

Tällainen kunnianhimoinen projekti edellyttää erittäin pätevää tiimiä. Onneksi Brave on paras tässä suhteessa.

Joukkue

What is Basic Attention Token?

Aloitetaan itse miehestä, Brendan Eichistä.

Kysykäämme teiltä kysymyksen, mikä on tärkein ohjelmointikieli, jota voi oppia, erityisesti tällä nykyaikakaudella? Vaikka voit tehdä tapauksen klassikoille, kuten C + +. Java etc., uskomme, että JavaScriptin on ehdottomasti oltava harkittavana.

Mieti tätä, ennen kuin Javascript tuli mukaan, sivustot olivat ennen erittäin staattisia. JavaScript toi mukanaan käyttäjäystävällisempien ja dynaamisempien sivustojen aikakauden. Kun pidät tämän kontekstissa ja ymmärrät, kuinka paljon liiketoimintaa tehdään verkossa, näet, miksi voit tehdä niin vahvan tapauksen Javascriptiin.

Tiedätkö kuka loi JavaScript? Brendan Eich.

Se ei kuitenkaan ole ainoa tärkeä panos, jonka hän on tehnyt. Hän oli myös mies Mozilla Firefoxin takana, joka on yksi maailman suosituimmista selaimista.

Eichin ohella Brian Brondy on toinen perustaja. Hän oli myös mukana Mozilla Firefoxissa. Hän oli myös avainasemassa Evernotessa ja Khan Academyssa.

Yan Zhu vastaa turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Zhu on osa Forbes 30 alle 30. Hänellä on erittäin vaikuttava ansioluettelo ja hän oli osa Yahoon turvallisuusteknistä tiimiä vuosina 2014 — 2015. Hänet valittiin myös World Wide Web Consortion Technical Architecture Group -ryhmään (TAG).

Kuten näette, tiimi on täynnä erittäin päteviä insinöörejä ja tutkijoita, mikä antaa sille valtavan sysäyksen muihin projekteihin. Juuri se, että heillä on asianmukaiset tutkijat ruorissa, jotka ovat “olleet siellä ja tehneet sen” pitäisi antaa sinulle tarpeeksi luottamusta kykynsä.

Kiista ympäröivä ICO

Parhailla käytettävissä olevilla tekniikoilla on myös epäilyttävä ero, että sillä on yksi kaikkien aikojen kiistanalaisimmista ICO: ista. BAT ICO nosti huikea $35 miljoonaa..... 30 sekunnissa. Ajattele sitä hetken. Tämän kappaleen kirjoittamiseen käyttämämme aika riitti BAT: n vaatimaan pääomaa.

Yksi ostaja maksoi 4,7 miljoonan edestä Etheriä rahakkeiden ostamisesta. Toinen käyttäjä maksoi 6000 dollarin arvosta kaivosmaksuja varmistaakseen, että paikka on kasan huipulla. Vain 130 ihmistä osti rahakkeita 5 ihmistä ostivat puolet tarjonnasta. Itse asiassa voit tarkastella piirakkakaaviota nähdäksesi tunnuksen jakelun:

Tämä tarkoittaa selvästi, että BAT-rahakkeita ei ole täysin hajautettu ja tasaisesti jakautunut... lievästi sanottuna.

What is Basic Attention Token?

Käyttäjä - Mainostaja - Julkaisijan suhde BAT: ssä

Jotta BAT ja Brave toimisivat, heidän oli luotava järjestelmä, joka olisi oikeudenmukainen kaikille ekosysteemin kolmelle jäsenelle:

Mainostajat

Kustantajat

Käyttäjät

Käyttäjien ja mainostajien ja julkaisijoiden suhde toimii BAT: n ympäristössä on seuraava. Tiedämme jo, miksi käyttäjillä on kannustin liittyä Brave, koska huomiota kaupallistaminen. Entä mainostajat ja kustantajat?

Mainostajat

Mitä Brave tekee varmistaakseen, että mainostajat saavat asianmukaisesti korvausta heidän ponnisteluistaan? No.. katso seuraava kaavio:

Yllä oleva kaavio osoittaa adsalpaajien käytön lisääntymisen sekä työpöydällä että mobiililaitteilla. Mainostajat ympäri maailmaa ovat kärsineet pahasti tämän takia.

Adblockers ovat olleet mainosalan kirous. Useimmat julkaisijat ovat turvautuneet kerjätä käyttäjiä sammuttaa adblocker päästäkseen niiden sisältöä. Sekä mainostajien että julkaisijoiden on toimittava, jotta nämä mainokset toimisivat, koska se on heidän suurin tulonlähde.

Miten BAT korjaa tämän? Kannustamalla käyttäjiä taloudellisesti katsomaan mainoksia ja käyttämällä hajautettua koneoppimisalustaa näyttää käyttäjille täsmälleen millaisia mainoksia he haluavat nähdä, varmistaa, että mainostajan mainokset eivät mene hukkaan.

Kustantajat

Seuraavaksi kustantajat. Mitä he hyötyvät BAT-alustasta? Kuten käy ilmi, heillä on paljon voitettavaa.

Jos olet videosisällön tuottaja, YouTube on yksi tärkeimmistä alustoista sinulle. YouTube on ihanteellinen aloittelijoille, koska se antaa ilmaisen alustan, tarjoaa turvallisuuden, isännöinnin, jakelun, erinomaisen hakukoneen suorituskyvyn ja videoeditointityökalujen. Kuitenkin, kun on kyse rojaltien jakamisesta, YouTube voi olla erittäin hankalaa.

“Pewdiepie” on YouTuber, joka teki 15 miljoonaa dollaria vuonna 2016 ja 12 miljoonaa dollaria vuonna 2017. Se on aika järjetön summa rahaa. Tarkastele näitä tilastoja kuitenkin sekunnin ajan. Pewdiepie on 88 miljoonaa tilaajaa, että neljännes Yhdysvaltain väestöstä. Jos hän juuri ansaitsi 50 senttiä jokaiselle tilaajalle, hän olisi tehnyt 44 miljoonaa dollaria! Se on lähes neljä kertaa enemmän kuin hän vuonna 2017.

Tämä ei ole edes pahin tapaus, jossa YouTube on niukka rojaltiensa kanssa.

Luis Fonsin “Despacito” on historian katsotuin YouTube-video. Video, kuten kirjallisesti, 6 miljardia katselua. Näkökulmasta maapallon väestö on 7,3 miljardia! Arvaa, kuinka paljon Fonsi teki Despacito YouTube -näkymistä?

Syyskuusta 2017 lähtien hän teki YouTubesta vain 3,2 miljoonaa dollaria.

Tämä on ongelma, jota monet perinteisten alustojen käyttäjät kohtaavat. He eivät saa arvokkaansa.

Julkaisijat, joilla on 100 000 aktiivista tilaajaa, voivat ansaita mainostuloista jonnekin minimipalkan ympärille. Harkitse tätä hetkeksi, vain 24 000 kanavalla on yli 100 k tilaajia. Kun ajattelee, että YouTubessa on yli miljardi kanavaa, se on todella huono prosenttiosuus.

Mitä YouTube kuitenkin saa vastineeksi? Paljon näkemyksiä ja uusia käyttäjiä vastineeksi kaikesta kovasta työstä, jota julkaisijat tekevät. Tämä ei ole oikeastaan oikeudenmukainen järjestelmä, vai mitä?

BAT tajusi, että ainoa tapa, jolla he voisivat edetä, oli saada mahdollisimman monta kustantajaa alustalle.

Kuten kohti BatGrowth, näin he ovat tehneet.

What is Basic Attention Token?

On yhteensä 78 032 kustantajaa, joista:

56 217 YouTube-julkaisijat

16,116 Verkkosivuston julkaisijat

5 699 Twitchin kustantajat.

Pelkät numerot eivät tässä tapauksessa riitä. Tarkastellaan uusien kustantajien lisäämisnopeutta.

YouTube-julkaisijat

Verkkosivusto Julkaisijat

What is Basic Attention Token?

nykiminen kustantajat

What is Basic Attention Token?

Mitä nämä kolme kaaviota kertovat sinulle?

Julkaisijat ovat liittyneet BAT: iin eksponentiaalisella nopeudella! He ymmärtävät hankkeen todellisen arvon ja haluavat liittyä puolueeseen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Julkaisijat saavat BAT: n sen perusteella, kuinka hyvin he hallitsevat käyttäjän huomiota. Vähemmän huomiota, vähemmän palkintoja.

Johtopäätös

BAT on niin laadukas joukkue, että se ei ole kysymys, jos ne häiritsevät digitaalista mainontaa tai ei, mutta kun. BAT voisi olla aidosti yksi vallankumouksellisimmista hankkeista. Toivotaan, että he voivat kantaa positiivista vauhtia ja antaa meille tuotteen, jota käytämme laajasti tulevaisuudessa.

Mainonta on yksi kriittisimmistä tulomalleista useimmille yrityksille verkossa, mutta lievästi sanottuna mainosteollisuus on dinosaurus. Malli ei ole muuttunut vuosiin ja tarvitsee epätoivoisesti uudistusta. Brendan Eichin Basic Attention Token (BAT) haluaa muuttaa pelin kokonaan. BAT haluaa kaupallistaa huomiota maksamalla käyttäjille mainosten katsomisesta. Modern Age of Digital Advertising Takaisin päivä, mainonta oli ennen eri peli. Menimme katujulistuksista mainostauluihin televisioon. Peli on kuitenkin hieman erilainen nyt. Pinnalla näyttää siltä, että moderni mainonta on helppoa. Meillä on hakukoneen jättiläisiä, kuten Google ja sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Facebookissa on tällä hetkellä yli 2 miljardia käyttäjää. Se on lähes 30 prosenttia maailman väestöstä. Tämän vuoksi mainostajat ja markkinoijat siirsivät sosiaaliseen mediaan ja käyttivät erilaisia tapoja kohdistaa yleisöään. Itse asiassa, digitaalinen mainonta on tullut niin tuottoisa, että vuonna 2017 se ylitti televisiomainokset yhteensä kerätyt tulot: Vuonna 2016 Google oli suurin vastaanottaja maailmanlaajuisen mainostulojen kerääminen $79 miljardia, kun taas Facebook myös keräsi huikea $27 miljardia tuloja. Digital Marketing on kuitenkin se, että se on melko osumaa ja kaipaa, eikä se riitä pitämään jonkun huomion. Suurin osa siitä on poikkeuksellisen unhienovarainen ja koostuu ärsyttäviä ponnahdusikkunoita, joita kukaan napsauttaa muutenkin. Ei kannustinta käyttäjille Ennen kuin menemme pidemmälle ja näytämme, kuinka huono nykyinen tilanne on, sinun pitäisi tietää digitaalisen mainonnan yleisestä hierarkkisesta rakenteesta. Järjestelmässä on kolme suurta toimijaa. Kuvittele, että aiot katsella videota Youtubessa ja ennen kuin video alkaa, näet mainoksen. Tässä yhteydessä sinä, videokatsoja on Käyttäjä. Henkilö, jonka videon haluat katsoa, on Julkaisija, ja mainoksen luonut henkilö on Mainostaja. Tässä dynaamisessa käyttäjä on kiinnostunut kustantajan sisällöstä, mainostaja on samassa markkinarako kuin kustantaja ja haluaa kohdistaa sinut sisältöön. Mainostaja myy tuotteitaan ja mainostaja saa palkkionsa kustantajalta. Mikä kuitenkin kannustaa käyttäjiä katsomaan mainoksia ensiksi? Toki voit sanoa, että käyttäjät saavat ilmaista sisältöä ja he saattavat päätyä kompastua johonkin he pitävät. Käyttäjät eivät kuitenkaan halua istua läpi mainoksia, jos heille annetaan mahdollisuus, he todennäköisesti ohittavat sen. Epärehelliset alustat Käyttäjien, mainostajien ja julkaisijoiden lisäksi tässä ekosysteemissä on toinen pelaaja, jota emme ole vielä maininneet, Platform. Yllä olevassa esimerkissä Youtube on foorumi. Käyttäjien huomion maksimoimiseksi ja varmistaakseen, että he katsovat mainoksia, joista he ovat kiinnostuneita, nämä alustat veivät pelinsä toiselle tasolle. He alkoivat tutkia käyttäjien yksityisiä tietoja ja Internet-hakuja ja luovuttivat tiedot käyttäytymistutkijoille. Tämän tutkimuksen avulla he pystyivät hienosäätämään ja ohjaamaan tiettyjä mainoksia käyttäjän tarpeiden mukaan. Konekielen ja tekoälyn avulla nämä alustat pystyivät näyttämään täsmälleen mitä halusit nähdä. Tämä on juuri mitä tapahtuu, kun Google “Parhaat hotellit Jamaika” ja Facebook-sivu saa täynnä kauniita Jamaikan hotelleja. Joten ilmeisin kysymys tässä on...” Onko tämä laillista?” No... kyllä, ja ei. Yritys voi analysoida asiakkaidensa käyttäytymistä, mutta siitä tulee ongelmallista, kun he myyvät näitä tietoja toiselle yritykselle. Miksi tämä on niin epäeettistä? Rikot kirjaimellisesti käyttäjiesi yksityisyyttä. Annat tiedot, jotka käyttäjä on mahdollisesti antanut sinulle vapaaehtoisesti (tai ei). Annat pois käyttäjän etuja, tykkää ja inhoaa hopealautasella. Itse asiassa tämä kysymys on ollut valokeilassa vasta äskettäin (kirjallisesti). Tiedätkö, mitä me tarkoitamme? Facebook Trial Yup. Facebook-romahdus. Olemme melko varmoja, että olet jo perehtynyt tarinaan. Facebook syytettiin myymisestä kuluttajansa tiedot Cambridge Analyticalle. Mitä Analytica teki sillä tiedolla? Kävi ilmi, että juuri tätä tietoa käytettiin muovaamaan yleisöä useista poliittisista päätöksistä, kuten Brexitistä, Yhdysvaltain vaaleista jne. Emme voi antaa kenenkään hyödyntää käyttäjän yksityisiä tietoja jonkun toisen käyttämiseksi. Loppujen lopuksi tällainen vastuuton käyttäytyminen alustoilta ei sovi mainostajalle, käyttäjille tai julkaisijoille. Käyttäjät, kuten olemme jo todenneet, saavat heidän yksityisyyttään loukataan. Mainostajat eivät voi kaupallistaa mainostaansa tehokkaasti, koska alustat ottavat palan heidän tuloistaan. Edes kustantajat eivät saa mitään lähellekään sitä, mitä he ansaitsevat, koska kaikkivoipa alustat vievät huomattavan osan tuloistaan. Lyhyesti sanottuna digitaalinen mainonta on rikki. Käyttäjillä ei ole todellista kannustinta katsoa mitään mainoksia, ja alustat vievät suurimman osan tuloista julkaisijoilta ja mainostajilta. Tästä syystä lohkoketjutekniikka on integroitava digitaaliseen mainosteollisuuteen. Se tuo avoimuutta, yksityisyyttä, hajauttamista ja rehellisyyttä yhdistämällä kustantajat ja mainostajat suoraan kuluttajiin ilman välikäsiä. Mikä on BAT? BAT on lyhyt Basic Attention Token; se on digitaalinen mainosmerkki, joka on rakennettu Ethereum blockchain. BAT-tunnuksen tarkoituksena on luoda mainosvaihtomarkkinapaikka, joka yhdistää mainostajat, julkaisijat ja käyttäjät hajautetusti. Parhaiden käytettävissä olevien tekniikoiden tarkoituksena on kaupallistaa käyttäjien huomio ja poistaa kaikki muut mainosverkostoihin liittyvät tarpeettomat menot. BAT-merkki huolehtii seuraavista: Toimii vaihtoyksikkönä leikkaamalla välittäjät Palkitsee käyttäjät, julkaisijat ja mainostajat. Käyttäjät saavat maksaa mainosten kiinnittämiseen. Julkaisijat saavat osan mainostuloista normin mukaan. Mainostajat saavat paremman tuoton sisällöstään. BAT-tiimi loi Brave, sisäinen natiivi selain, joka on integroitu Bat-järjestelmään. BAT-rahakkeet ovat kotivaluutta, jota järjestelmä käyttää. Urhea uusi maailma Brave on BAT-tiimin luoma “yksityisyyden ja nopeuden” keskeinen. Brave estää kaikki tarpeettomat mainokset ja seuranat oletuksena. Toisin kuin useimmat adblockers, Brave estää kaikki mainokset ilman puolueellisuutta. Testi avasimme Amazon.com Brave ja muutamassa sekunnissa, se päätyi esto 7 mainoksia ja seurantoja. Brave selain seuraa jatkuvasti huomiosi nähdäksesi, millaista sisältöä käytät suurimman osan ajastasi. Sen perusteella kustantajille maksetaan vastaavasti. Koska selain käyttää lohkoketjua seuraamaan kaikkia näitä tietoja, on mahdotonta peukaloida sitä. Tämän lisäksi Brave selain mittaa jatkuvasti jokaisen selaimen mainoksen huomion arvoa. Tämä arvo lasketaan mainoksen katseluajan ja asiaankuuluvaan sisältöön suhteutettujen mainospikselien määrän perusteella. Käyttämällä koneoppimista huomiota eri mainoksia, Brave selain näyttää käyttäjille millaisia mainoksia he haluavat nähdä. Brendan Eich totesi, että juuri nyt käyttäjät voivat tehdä jopa 70 dollaria vuodessa katsomalla mainoksia ja se lopulta nousee jopa $224/vuosi vuoteen 2020 mennessä: “Monet Brave käyttäjät tässä varhaisessa vaiheessa ovat “johtava käyttäjiä” (Eric Von Hippel, MIT) ja edustavat off-the-grid näkymiä, koska ne estävät ahkerasti, joko Brave yksin tai Brave + uBO: lla tai muulla kiinteällä estäjällä. Lyijykäyttäjät ovat arvokkaampia, koska he käyttävät paljon haku-, verkkokauppaa ja maksullisia palveluita. En ihmettelisi, jos käyttäjämme saisivat 70 dollaria vuodessa, kun nostamme järjestelmän ylös vuonna 2019 — jolloin mainostarjouksia on vaikeampi saada ja tuemme tuloja BAT: n User Growth Poolista — ja nousemme vuoteen 2020 mennessä yli .7 * 320 tai 224 dollarin nettokäyttäjätulot vuodessa.” Ominaisuudet Brave selaimen Privacy: Käyttäjän selaustiedot pidetään täysin yksityisenä. Kaikki tiedot, joita tarvitaan mainoksiin täsmäyttämiseen, eivät näin ollen ole saatavilla. Kolmannen osapuolen seurantalaitteet estetään myös automaattisesti. Parannettu mainos matching: Brave selain pitää täydellisen kokoelman käyttäjätietoja yhdessä tarkoituksen signaalit, aktiiviset välilehdet, URL-osoitteet, avainsanahaku syöttötiedot, selaustiedot jne Alusta yhdessä Brave selain voi myös määrittää, jos käyttäjät ovat suotuisassa ajassa ja paikassa niiden selauskokemus, jotta heille tarjotaan tarjouksia. Parannettu käyttökokemus: Käyttäjien ei tarvitse ottaa yhteyttä ulkoisiin palvelimiin jokaista sivun latausta varten. Koska mainosten täsmäytys tapahtuu paikallisesti, se johtaa laadukkaaseen selaamiseen, hyvän akun kestoon, vähemmän tietojen käyttöä ja minimaaliseen häiriöön. Vuodesta 28. maaliskuuta 2019 Brave on jo osunut yli 20 miljoonaa latausta Androidissa. Yksi merkittävimmistä käyttäjistä Brave tapahtuu Wikipedian perustajajäsen Larry Sanger. Hän totesi siirtäneensä Chromesta Brave: “Olen vaihtanut Eichin uudempaan selain, Brave. Minulla on ollut paljon parempi kokemus käyttää sitä viime aikoina kuin minulla oli, kun ensin kokeilin sitä vuosi tai kaksi sitten ja kun se oli vielä verenvuodon reunalla. Brave estää automaattisesti mainokset, seurantajat, kolmannen osapuolen evästeet, salaa yhteytesi — ja, toisin kuin Googlessa, heillä ei ole profiilia sinusta. Se on melko hyvä ja ilo käyttää. Firefoxissa voi olla joitakin harvinaisia ongelmia (ehkä yhteydessä JavaScriptiin), mutta kun epäilen, että selaimessa on ongelmia, yritän mitä yritän tehdä, mikä on nyt varasuunnitelmani. Chromea ei tarvitse käyttää muuhun kuin testaukseen, ja se on vain, jos olet Web-kehityksessä. Muuten, Brave iOS sovellus on todella mukava, liian.” 12. maaliskuuta 2019 Brave on siirtynyt toiseen vaiheeseensa. Ensimmäisessä vaiheessa sen mainoksia esikatselu, Brave seurasi käyttäjän toimintaa ja näki, että he olivat harjoittaa mainoksia. Toinen vaihe palkitsee heidät heidän huomiostaan. Rohkea ilmoitti: “Toinen vaihe tarjoaa käyttäjille tunnuspalkintoja heidän huomiostaan ja esittelee Brave'n nimettömän mutta vastuullisen kampanjan raportoinnin tuotemerkeille... Nykypäivän Developer Channel -päivityksen [versio 0.63.4] myötä OS X: n, Linuxin ja Windows x64: n testaajat [32-bittinen/x86: n kanssa pian] alkavat nähdä Heidän katsomansa mainokset lasketaan [” vastaanotetut mainosilmoitukset”] Brave Rewards -asetukset-sivulla [pääsee rohkeiden: / / palkintojen kautta]” Tällainen kunnianhimoinen projekti vaatii erittäin pätevän tiimin. Onneksi Brave on paras tässä suhteessa. Team Aloitetaan mies itse, Brendan Eich. Kysykäämme teiltä kysymyksen, mikä on tärkein ohjelmointikieli, jota voi oppia, erityisesti tällä nykyaikakaudella? Vaikka voit tehdä tapauksen klassikoille, kuten C + +. Java etc., uskomme, että JavaScriptin on ehdottomasti oltava harkittavana. Mieti tätä, ennen kuin Javascript tuli mukaan, sivustot olivat ennen erittäin staattisia. JavaScript toi mukanaan käyttäjäystävällisempien ja dynaamisempien sivustojen aikakauden. Kun pidät tämän kontekstissa ja ymmärrät, kuinka paljon liiketoimintaa tehdään verkossa, näet, miksi voit tehdä niin vahvan tapauksen Javascriptiin. Tiedätkö kuka loi JavaScript? Brendan Eich. Se ei kuitenkaan ole ainoa tärkeä panos, jonka hän on tehnyt. Hän oli myös mies Mozilla Firefoxin takana, joka on yksi maailman suosituimmista selaimista. Eichin ohella Brian Brondy on toinen perustaja. Hän oli myös mukana Mozilla Firefoxissa. Hän oli myös avainasemassa Evernotessa ja Khan Academyssa. Yan Zhu vastaa turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Zhu on osa Forbes 30 alle 30. Hänellä on erittäin vaikuttava ansioluettelo ja hän oli osa Yahoon turvallisuusteknistä tiimiä vuosina 2014 — 2015. Hänet valittiin myös World Wide Web Consortion Technical Architecture Group -ryhmään (TAG). Kuten näette, tiimi on täynnä erittäin päteviä insinöörejä ja tutkijoita, mikä antaa sille valtavan sysäyksen muihin projekteihin. Juuri se, että heillä on asianmukaiset tutkijat ruorissa, jotka ovat “olleet siellä ja tehneet sen” pitäisi antaa sinulle tarpeeksi luottamusta kykynsä. Kiistely Ympäröivä ICO BAT on myös kyseenalainen ero ottaa yksi kiistanalaisimmista ICOs koskaan. BAT ICO nosti huikea $35 miljoonaa..... 30 sekunnissa. Ajattele sitä hetken. Tämän kappaleen kirjoittamiseen käyttämämme aika riitti BAT: n vaatimaan pääomaa. Yksi ostaja maksoi 4,7 miljoonan dollarin arvosta Etheriä ostaa rahakkeita. Toinen käyttäjä maksoi 6000 dollarin arvosta kaivosmaksuja varmistaakseen, että paikka on kasan huipulla. Vain 130 ihmistä osti rahakkeita 5 ihmistä ostivat puolet tarjonnasta. Itse asiassa voit tarkastella piirakkakaaviota nähdäksesi token jakelun: Ilmeisesti tämä tarkoittaa selvästi, että BAT-rahakkeita ei ole täsmälleen hajautettu ja tasaisesti jakautunut... laittaa se hyvin lievästi. Käyttäjä - Mainostaja - Publisher Suhde BAT ja Brave työskennellä, he tarvitsivat luoda järjestelmä, joka olisi oikeudenmukainen kaikille kolmelle ekosysteemin jäsenelle: Mainostajat Julkaisijat Käyttäjät Miten Käyttäjä-mainostajat-Publishers suhde toimii BAT: n ympäristössä on seuraava. Tiedämme jo, miksi käyttäjillä on kannustin liittyä Brave, koska huomiota kaupallistaminen. Entä mainostajat ja kustantajat? Mainostajat Mitä Brave tekee varmistaakseen, että mainostajat saavat asianmukaisesti korvausta heidän ponnisteluistaan? No.. kassalla seuraava kaavio: Yllä oleva kaavio osoittaa adsalpaajien käytön lisääntymisen sekä työpöydällä että mobiililaitteilla. Mainostajat ympäri maailmaa ovat kärsineet pahasti tämän takia. Adblockers ovat olleet mainosalan kirous. Useimmat julkaisijat ovat turvautuneet kerjätä käyttäjiä sammuttaa adblocker päästäkseen niiden sisältöä. Sekä mainostajien että julkaisijoiden on toimittava, jotta nämä mainokset toimisivat, koska se on heidän suurin tulonlähde. Miten BAT korjaa tämän? Kannustamalla käyttäjiä taloudellisesti katsomaan mainoksia ja käyttämällä hajautettua koneoppimisalustaa näyttää käyttäjille täsmälleen millaisia mainoksia he haluavat nähdä, varmistaa, että mainostajan mainokset eivät mene hukkaan. Seuraavaksi kustantajat ovat kustantajia. Mitä he hyötyvät BAT-alustasta? Kuten käy ilmi, heillä on paljon voitettavaa. Jos olet videosisällön tuottaja, YouTube on yksi tärkeimmistä alustoista sinulle. YouTube on ihanteellinen aloittelijoille, koska se antaa ilmaisen alustan, tarjoaa turvallisuuden, isännöinnin, jakelun, erinomaisen hakukoneen suorituskyvyn ja videoeditointityökalujen. Kuitenkin, kun on kyse rojaltien jakamisesta, YouTube voi olla erittäin hankalaa. “Pewdiepie” on YouTuber, joka teki 15 miljoonaa dollaria vuonna 2016 ja 12 miljoonaa dollaria vuonna 2017. Se on aika järjetön summa rahaa. Tarkastele näitä tilastoja kuitenkin sekunnin ajan. Pewdiepie on 88 miljoonaa tilaajaa, että neljännes Yhdysvaltain väestöstä. Jos hän juuri ansaitsi 50 senttiä jokaiselle tilaajalle, hän olisi tehnyt 44 miljoonaa dollaria! Se on lähes neljä kertaa enemmän kuin hän vuonna 2017. Tämä ei ole edes pahin tapaus, jossa YouTube on niukka rojaltiensa kanssa. Luis Fonsin “Despacito” on historian katsotuin YouTube-video. Video, kuten kirjallisesti, 6 miljardia katselua. Näkökulmasta maapallon väestö on 7,3 miljardia! Arvaa, kuinka paljon Fonsi teki Despacito YouTube -näkymistä? Syyskuusta 2017 lähtien hän teki YouTubesta vain 3,2 miljoonaa dollaria. Tämä on ongelma, jota monet perinteisten alustojen käyttäjät kohtaavat. He eivät saa arvokkaansa. Julkaisijat, joilla on 100 000 aktiivista tilaajaa, voivat ansaita mainostuloista jonnekin minimipalkan ympärille. Harkitse tätä hetkeksi, vain 24 000 kanavalla on yli 100 k tilaajia. Kun ajattelee, että YouTubessa on yli miljardi kanavaa, se on todella huono prosenttiosuus. Mitä YouTube kuitenkin saa vastineeksi? Paljon näkemyksiä ja uusia käyttäjiä vastineeksi kaikesta kovasta työstä, jota julkaisijat tekevät. Tämä ei ole oikeastaan oikeudenmukainen järjestelmä, vai mitä? BAT tajusi, että ainoa tapa, jolla he voisivat edetä, oli saada mahdollisimman monta kustantajaa alustalle. Kuten kohti BatGrowth, näin he ovat tehneet. On yhteensä 78 032 kustantajaa, joista: 56 217 YouTube-julkaisijaa 16,116 Web-julkaisijaa 5 699 Twitch-kustantajaa. Pelkät numerot eivät tässä tapauksessa riitä. Tarkastellaan uusien kustantajien lisäämisnopeutta. Youtube Publishers Verkkosivujen Publishers Twitch Publishers Mitä nämä kolme kaaviota kertovat sinulle? Julkaisijat ovat liittyneet BAT: iin eksponentiaalisella nopeudella! He ymmärtävät hankkeen todellisen arvon ja sellaisenaan haluavat liittyä puolueeseen mahdollisimman varhain. Julkaisijat saavat BAT: n sen perusteella, kuinka hyvin he hallitsevat käyttäjän huomiota. Vähemmän huomiota, vähemmän palkintoja. Johtopäätös BAT on niin laadukas joukkue, että se ei ole kysymys, jos ne häiritsevät digitaalista mainontaa tai ei, mutta kun. BAT voisi olla aidosti yksi vallankumouksellisimmista hankkeista. Toivotaan, että he voivat kantaa positiivista vauhtia ja antaa meille tuotteen, jota käytämme laajasti tulevaisuudessa.

Like what you read? Give us one like or share it to your friends

178
6
Please to comment
newest oldest most voted
Hungry for knowledge?
New guides and courses each week
Looking to invest?
Market data, analysis, and reports
Just curious?
A community of blockchain experts to help

Get started today and earn 4 bonus blocks

Already have an account? Sign In